
+ 3 9
НОВО
Ресторант Ноа +359 следва своята традиция да предлага традиционни ястия приготвени със свежи продукти, повечето от които на местни бутикови ферми.
/домати,краставици,лук,люта чушка/
/домати,краставици,зеле,магданоз/
/домати,краставици,лук,краве сирене/
/домати,печена чушка,чесън,магданоз/
/домати,краставици,лук,яйце,шунка/
/домат,краставица,печена люта чушка,печена чушка,плочка краве сирене,зеле и моркови/
/пилешко месо,кашкавал,микс свежи салатки/
/свинско месо, бекон, кашкавал, микс свежи салатки/
/свинско бонфиле, каймак, пържени картофи/
/телешка кайма,лук,лют червен пипер/
/телешка кайма,пушен бекон,кашкавал/
/сръбски кебапчета, каймак/
/телешка кайма,лук,лют червен пипер,чесън/
/телешка кайма,печена чушка,кисели краставички,кашкавал/
/телешка кайма,пушен бекон,кашкавал/
/пилешко филе,шунка,кашкавал/
/зеле и моркови,домашна майонеза/
Най-доброто
Ресторант Ноа +359 следва своята традиция да предлага традиционни български гозби приготвени с български продукти, повечето от които на местни бутикови ферми.
+ 3 5 9
/моцарела, и песто с гръцки зехтин и босилек/
/с розови домати, рукола, маслини Таджеска, пресен босилек и брускети със зехтин и риган/
/с домати, аспержи, пресни чушки, тиквички, домашен пълнозърнест хляб, рукола и ароматен дресинг/
/микс салатки с домати, бейби царевички, поднесена със сос Тартар, лимонов дресинг и портокалови брускети/
/Прошуто, лимонов дресинг, поднесена в пармезанова кошничка/
/краставици, изпечени червени пиперки, червен лук и прясно краве сирене/
/с мащерка, със свеж салатен микс, ядки, зелени смокини и малинов дресинг/
/от домати, краставици, гриловани тиквички и патладжан, маринован червен лук, натрошено краве сирене, жарена червена чушка, магданоз и зехтин/
/с червено цвекло, моркови, ябълки и тиквени семки/
/с пилешко филе, микс салатки, Пармезан, пушен бекон, хрупкави брускети и Цезар сос/
+ 3 5 9
/От тахан, нахут, зехтин, лимон и сумак /
/Приготвен от сирене, кисело мляко и печени чушки, овкусен с чесън/
/От краставици, цедено кисело мляко и зехтин/
/Разбит рибен хайвер с лимон, маслини и лук/
/Пукани люти чушки, мариновани в копър и чесън и настъргани моркови/
/Люти чушки Хемадаци с разтопено крема сирене и пушен червен пипер/
+ 3 5 9
/с авокадо, шалот, лайм, гарниран с рукола, чери домати и хрупкав тост/
/с два вида сусам/
/с хрян, пушена морска сол, поднесена с мус от авокадо и лимонов сос/
/тартар с дижонска горчица, шалот, каперси, корношони, сос Уорчестър, френски коняк, жълтък и препечени брускети/
/с микс салатки, рукола, Пармезан и дресинг от лимон, и дижонска горчица/
/със зеленчуци на пара със сладко кисел сос/
/с пиле на плоча с териаки сос/
/с манатарки и печен сос/
/на тиган със зехтин, чесън и прясна мащерка/
/алла Пармиджано, запечен патладжан с доматен сос, Моцарела и Пармезан/
+ 3 5 9
/талиателе със сос Болонезе/
/с морски дарове/
+ 3 5 9
/на тиган със сос от пеперончини, чесън, магданоз, лимон и зехтин/
/пържени калмари поднесени със сос Алиоли/
/по сициански с доматен сос, чесън и босилек/
/с чери домати, маслини и каперси/
/с масло, чери домати и чесън/
/с пикантна майонеза/
/с шафраново ризото, чери домати и босилек/
/запечени в пергамент на фурна с домати, маслини и каперси, поднесени със запечени картофи/
+ 3 9
/с манатарки, поднесени със сушени домати, рукола и каперси/
/с трюфел сос и картофено пюре/
/поднесен със сос от зелен пипер и артишок на тиган в масло/
/с мариновани горски гъби и пресен спанак/
/свински кралски котлет с лимон, картофи, чери домати и билки/
/глазирани свински ребра с печени картофи и розмарин/
/с Териаки сос, гарнирани с ориз басмати, стафиди и моркови/
+ 3 5 9
+ 3 5 9
/свеж микс/
/с розмарин/
/тиквички, лук и чушки/
/едро смляна /Сръбски айвар/
/сезонни/
/с кашкавал/
/със сирене/
/оригинална рецепта/
/с Пармезан/
/с трюфел/
/с билково масло/
/с масло/
/басмати/
+ 3 9
+ 3 5 9
с тоник 1724 и стръкче розмарин
с тоник 1724 и резен джинджифил
с тоник 1724 и малина
с тоник 1724 и ягода
с тоник Fever-Tree и лайм
с тоник Fever-Tree и краставица